Gjete ble etablert i oktober 2022 av Myldring, Våren og Rethink Food. Vi har i dag tre faste ansatte og bidragsytere fra Gjetes eiere.
Vi holder til på Grünerløkka, men har kunder over hele landet. Vi har jobbet for svært mange av aktørene i sektoren for mat og landbruk.
Gjete er et selskap med stort potensiale og har som visjon at flere må spise, kjøpe og verdsette norsk mat.
Trykk på bildene for å bli bedre kjent med oss.
Kommunikasjonsrådgiver
Odelsjinta fra Ringsaker som elsker sosiale medier.
ingeborg@gjete.noDaglig leder
Margrethe er veterinæren som bytta hest og fjørfe med kommunikasjon.
margrethe@gjete.noFagkonsulent og kommunikasjonsrådgiver
Kirsti er kuinfluenceren fra Trøndelag.
kirsti@gjete.noSenior kommunikasjonsrådgiver
Siv Heimdal er bydama som forelsket seg i norsk matproduksjon.
siv@gjete.noStyreleder
Synnøve Sagafos er siviløkonomen som kan skryte av 0,2% selvforsyningsgrad fra egen hage
synnove@gjete.noKommunikasjonsrådgiver (i foreldrepermisjon)
Sara Skjoldnes Adams er den kreative hjernen som er en mester på å se muligheter der andre ser problemer.
sara@gjete.noTa gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med.